Termeni si conditii

Terms & Conditions

1. INFORMARE

Site-ul https://www.mobilierinteligent.ro este proprietatea companiei S.C. GAYSAN MOB S.R.L, societate româna cu sediul în Str. Georges Bizet 5, scara B, sector 2, București, înregistrată la Registrul Comerțului al Municipiului București sub nr. Nr.Reg.Com.: J40/3087/08.03.2013 CUI: RO 31340142, ce poate fi contactată la adresa de email monello@monello.ro

Administrarea operațională a procesului de comerț electronic al site-ului https://www.mobilierinteligent.ro este asigurată de către S.C. GAYSAN MOB S.R.L, societate româna cu sediul în Str. Georges Bizet 5, scara B, sector 2, București, înregistrată la Registrul Comerțului al Municipiului București sub nr. Nr.Reg.Com.: J40/3087/08.03.2013 CUI: RO 31340142, ce poate fi contactată la adresa de email monello@monello.ro

În cazul în care aveți orice solicitare referitoare la procesul de vanzare, precum  si la produsele și serviciile Mobilier Inteligent disponibile online, ne puteți contacta la telefon 0739 555 771 sau 0736 431 413, de luni pana vineri, in intervalul orar 09:00 – 16:00.

Prin utilizarea site-ului https://www.mobilierinteligent.ro și/sau al oricărui alt serviciu și/sau produs oferit, se consideră că ați citit, înțeles și acceptat integral termenii și condițiile de utilizare ale site-ului. Site-ul https://www.mobilierinteligent.ro se supune legilor din România.

Administratorul site-ului va depune toate diligențele în vederea menținerii corectitudinii informațiilor expuse pe site. Cu toate acestea, având în vedere posibile erori cu privire la aceste informații, societatea precizează că imaginea produselor are caracter informativ; unele caracteristici sau prețul produselor prezentate pe site, pot fi modificate fără preaviz sau pot conține erori de operare. De asemenea, din considerente legate de spațiu și coerența structurii informației, uneori descrierile produselor pot fi incomplete, însă societatea face eforturi de a prezenta informațiile cele mai relevante.

În cuprinsul acestui SITE următorii termeni vor însemna:

CUMPĂRĂTOR – persoană, firmă, companie sau altă entitate juridică ce emite o Comandă și este înscrisă în partea introductivă a facturii sub titlul Cumpărător (sau imputernicitul acestuia).

VÂNZĂTOR(I) – societatea comercială către S.C. WALLBED STUDIO SRL, societate româna cu sediul în Str. Georges Bizet 5, scara B, ap. 14, sector 2, București, înregistrată la Registrul Comerțului al Municipiului București sub nr. J40/10093/2015, având codul fiscal nr. 34892354 și/sau

și/sau

societatea comercială S.C. GAYSAN MOB SRL, societate română cu sediul în Str. Georges Bizet 5, scara B, demisol, ap.14 sector 2, București, înregistrată la Registrul Comerțului al Municipiului București sub nr. J40/3087/2013, având codul fiscal RO31340142

și înscrise în partea introductivă a facturii sub titlul de Furnizor.

PRODUSE ȘI SERVICII – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele și serviciile menționate în Comandă, care urmează a fi furnizate respectiv prestate de către VÂNZĂTOR, CUMPĂRĂTORULUI și sunt reprezentate prin mobilier, accesorii birou și/sau decorațiuni achiziționate de către Cumpărător, care corespund descrierii din cataloagele și documentația producătorilor, ale căror caracteristici au fost agreate de Cumpărător și inscrise în comandă, respectiv factură.

COMANDA – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător(i) și Cumpărător prin care Vânzătorul este de acord să livreze Bunurile și Serviciile și Cumpărătorul este de acord să primească aceste Bunuri și Servicii și să facă plata acestora.

CONTRACT – o comandă validă, confirmata de către Vânzător(i).

SPECIFICAȚII – toate specificațiile și/sau descrierile Bunurilor și Serviciilor așa cum sunt precizate în Comandă.

Drepturile consumatorilor sunt prevăzute în Legea nr. 449/2003 din 12.11.2003, privind vânzarea produselor și garanțiile asociate acestora, publicată în Monitorul Oficial, Partea I nr.812 din 18.11.2003, în special în art. 9-14 și nu sunt afectate prin acești Termeni și Condiții.

 

2. PROCESUL DE VÂNZARE PENTRU SITE-UL MOBILIERINTELIGENT.RO

Prin lansarea unei comenzi pe site, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (e-mail, SMS, telefon) prin care Vânzătorul își derulează operațiunile pe site.

Vânzătorul va informa Cumpărătorul, prin mesaje distincte, înregistrarea (preluarea) comenzii, respectiv confirmarea comenzii. Înregistrarea unei comenzi online de către Vânzător, discuțiile telefonice sau prin alte mijloace de comunicare NU constituie o validare și confirmare ferme ale comenzii și, în consecință, NU semnifică încheierea contractului la distanță.

Dacă Vânzătorul confirmă explicit o comandă, acest lucru va implica o acceptare completă a termenilor comenzii. Acceptarea comenzii de către Vânzător se consideră finalizată atunci când există o confirmare scrisă (e-mail, SMS) din partea Vânzătorului către Cumpărător, fără a necesita o confirmare de primire din partea acestuia din urmă.

Comanda se consideră validă numai după confirmarea de către Vânzător a disponibilității stocului, a prețului precum și a caracteristicilor produselor respectiv a serviciilor solicitate de Cumpărător.

În lipsa unei confirmări exprese din partea Vânzătorului, prezentele termene și condiții generale de vânzare vor sta la baza Contractului încheiat, în completarea acestora fiind Certificatul de Garanție emis de către Vânzător, și documentele fiscale. (Factura de marfă și respectiv Factura de servicii).

Obiectul Contractului – îl constituie vânzarea PRODUSELOR, respectiv prestarea SERVICIILOR, în conformitate cu disponibilitatea stocului, prețul și caracteristicile menționate în confirmarea transmisă de Vânzător pentru validarea comenzii prin care Cumpărătorul și-a exprimat intenția de achiziție.

Comanda Clientului – clientul se înregistrează în SITE pe baza unui user și a unei parole unice, selectează produsele, își exprima acordul cu Termenii și Condițiile magazinului online https://www.mobilierinteligent.ro, apoi apasă butonul „Adaugă în Coș.” În „Coșul meu”, clientul are posibilitatatea să parcurgă lista produselor, să modifice cantitățile și să confirme intenția de cumpărare prin accesarea butonului „Finalizează comanda”. Ulterior finalizării comenzii, clientul va primi în vederea validării acesteia, o confirmare scrisă din partea Vânzătorului, privind disponibilitatea, prețul și caracteristicile produselor respectiv a serviciilor comandate.

Prețul Contractului – îl constituie prețul vânzării Produselor, respectiv prestării Serviciilor, cuprins în comanda validată prin confirmarea de către Vânzător. Cu toate acestea, SOCIETATEA atenționează asupra faptului că există cazuri când, ca urmare a unor disfuncționalități ale SITE- ului sau erori, prețul afișat pe SITE poate să nu fie cel real. În aceste cazuri, Vânzătorul va informa Cumpărătorul asupra prețului corect, menționându-l în cuprinsul confirmării comenzii.

Modalități de plată – prețul Contractului poate fi efectuat printr-una dintre următoarele modalități, funcție de opțiunea clientului: plata online cu card ( card personal sau al societății cumpărătoare, în condiții de deplină securitate, fără a fi perceput un comision suplimentar pentru tranzacții; plățile se realizează prin intermediul Netopia MobilPay.ro); ordin de plată (în baza facturii proforme emise de către Vânzător în contul RO44 RZBR 0000 0600 1801 2016).

În cazul plățior cu cardul, tranzactiile vor fi afișate în extrasul de cont al Cumpărătorului ca transferuri efectuate către GAYSAN MOB SRL. Transferurile bancare efectuate prin ordin de Plată (OP) se vor efectua către vânzătorul/vânzătorii indicați in comandă pentru produsele achiziționate.

Livrarea Produselor – livrarea se realizează la adresa de livrare definită de către Client în formularul de comandă, utilizând curieratul extern sau echipa internă de livrare. Valoarea serviciului de transport prin firma de curierat se achita in momentul livrarii produselor. Produsele se află în ambalajul original, sigilat, al producătorului și sunt asigurate pe tot parcursul transportului, până la livrare. Toate produsele Vânzătorului se livrează demontate (cu excepția produselor realizate dintr-o singură componentă), în colete, pentru a putea fi transportate în siguranță. Cumpărătorul are obligația să desfacă și să verifice din punct de vedere cantitativ și calitativ coletele, pe baza etichetării acestora, să desfacă și să verifice, integritatea coletelor fragile precum și a componentelor fragile ambalate (ex: piese din sticlă). Vânzătorul este obligat să demonstreze Cumpărătorului, la cererea acestuia, modul de utilizare și funcționare a produselor cumpărate, prin scheme și instrucțiuni de montaj. Vânzătorul va anunța Cumpărătorul cu privire la termenul estimat de finalizare a livrării. Vânzătorul, în cazul în care nu poate executa Contractul motivat de faptul că produsul sau serviciul nu este/nu mai este disponibil, va informa Cumpărătorul despre aceasta indisponibilitate, urmând ca sumele de bani achitate de către Cumpărător pentru produsul sau serviciul indisponibil să fie rambursate în termen de maximum 30 de zile calendaristice. Termenul estimativ pentru livrarea produselor este de 3 zile lucrătoare, daca produsul este pe stoc. În cazul în care nu pot fi respectate termenele de livrare,Vânzătorul va anunța Cumpărătorul cu privire la termenul estimat de finalizare a livrării. În cazul în care Vânzătorul primește informații eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, a respingerii de către banca emitentă a cardului sau a tranzacției, a invalidării tranzacției de către procesatorul de carduri, Vânzătorul își rezervă dreptul de a denunța unilateral contractul, fără ca acest lucru să se considere o încălcare a Contractului.

3. PATURILE RABATABILE NU SE MONTEAZA FARA ANCORARE

La montajul paturilor rabatabile cumparatorul trebuie sa sa asigure de urmatoarele:

---montajul [ ancorarea de perete ] se va executa numai pe pereti din beton si caramida sau perete de rezistenta.

---daca peretii sunt placati cu rigips suruburile de ancorare trebuie sa ajunga in structura de beton sau de caramida a peretelui cel putin 50mm

---se interzice cu desavarsire ancorarea patului de pereti despartitori din rigips

---periodic se va verifica stadiul ancorarii si se vor lua masuri de refacere a ancorajului, de urgenta ,daca se constata slabirea lui.

---se recomanda ca operatiile de asamblare a patului propriu-zis si de montae a lui in locul stabilit de client ,sa fie facut de un personal de specialitate.